2014. január 17., péntek

Lassan kezdhetünk gondolkodni a költözésen. Április elsején kerültünk ide, lassan eljön megint ez az idő, és egyikünk se szeretne itt maradni. Ami bonyodalmat okoz, hogy én valószínűleg Szabival és Dettivel költözöm, nem pedig Ádámmal. Régebben beszélgettünk már erről a dologról, de akkor még nem volt biztos a dolog. Most azért már merem 95%-a azt mondani, hogy igen, így 3-man fogunk. Ádám nem is biztos, hogy sokáig marad Magyarországon, szóval ő nem is lenne biztosíték. Kockáztatni meg egyikünk se mer.
Szeretnénk az V,VI,VII kerületbe költözni, a belvárosba. VIII. kerület kilőve. a tökéletes lakás: 3 szoba plusz nappali, mindegyik külön nyílós, szép új konyha, erkély v terasz, és persze fejenként maximum 45 ezer ft. Tudom, ez egyenlő a lehetetlennel. Most január közepe van, azért február közepén el kellene már kezdeni keresni, hogy legyen időnk. Az itteni kauciót meg le szeretnénk lakni persze.

Am beteg lettem, juhhé!! Egy szaros gyógyszer 2 ezer ft volt a patikába, azt hittem sírógörcsöt kapok. Ennyiért remélem mindenből kigyógyít:DD
Megyek is pihenni...

1 megjegyzés:

  1. Clary-től kérj lakástippeket, itt szoktunk álmodozni a jövőbeli lakásainkról XD <3

    VálaszTörlés